Patron

Bent u op zoek naar het beste van het beste stuk varkensvlees? Patron staat voor premium kwaliteitsvlees: een excellent product afkomstig van de beste varkens van stal, gehouden met aandacht voor dier én milieu.

Dankzij de zorgvuldige selectie van onze vleesmeesters bent u altijd verzekerd van een tongstrelend stukje vlees op uw bord. Geniet van een stevig vleesrijk stuk varken met een ouderwetse spekrand en onovertroffen smaak.

Het oog van de meester

Het lekkerste varkensvlees wordt speciaal voor u geselecteerd door onze vleesmeesters. Voor fijnproevers, door fijnproevers. Patron betekent baas, kapitein, beschermer. Een passende verwijzing naar onze gepassioneerde vakmensen met jarenlange ervaring. Met een scherp oog beoordelen ze de varkens persoonlijk op vorm, kleur, stevigheid en marmering. Zo worden alleen de beste varkens met de hand geselecteerd en met zorg afgeleverd aan uw slager. En dat proeft u.

Label of origin

Als vleesliefhebber wilt u natuurlijk precies weten wat voor vlees u mee naar huis neemt. Elk Patron varken wordt daarom vergezeld met een uniek ‘label of origin’ die u terugvindt op de toonbank van uw slager.

Dit label kunt u zien als het paspoort van het desbetreffende dier en biedt gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld de boerderij, het gewicht, de spekbezetting en spierdikte.

 

Voor meer informatie over Patron kunt u ons telefonisch bereiken door te klikken op de button hieronder.