"Een streekeigen stukje varkensvlees van de boer die zijn dieren kent!"

  • 100van onze varkens groeit op in vaste koppels
  • 76vrolijke varkens
  • 30minder vervoer nodig
  • 98sappiger vlees

 

PORC D’OR HEEFT EEN MISSIE

Porc D’Or bestaat omdat varkenshouders in het Noorden dachten dat het beter kon. Voor het varken, voor de regio en voor de nalatenschap aan hun (klein)kinderen. Het resultaat van deze hechte samenwerking tussen varkenshouders en slagerijen is een kwaliteitsproduct dat op een duurzame manier is gemaakt in en voor Noord-Nederland.

Met dit smaakvolle, duurzame en streekeigen stukje varkensvlees wil Porc D’Or het goedkope hamlapje uit de internationale bio-industrie van de Nederlandse borden verdrijven.

 

 
 

 


"Wat van dichtbij komt, is verser en malser. En het smaakt nóg beter als je weet dat het dier verantwoord gehouden is."

De Klasse en Noordvlees.

Porc D’Or is een huismerk van De Klasse en Noordvlees, gevestigd in Leeuwarden (Friesland)  en Gieten (Drenthe) . Beide vleesgrossiers werken samen met de ambachtelijke slager, de ambachtelijke supermarkt, topchefs in restaurants en plaatselijke veehouders. Porc D’Or bestaat dankzij een groeiende groep consumenten die zich realiseren: als je vlees eet, is het ook belangrijk om te weten dat een dier een goed leven heeft gehad. Bij Porc D’Or ben je er dan ook nog eens zeker van dat het vlees van ondernemers uit de regio komt. De varkensboeren van Porc D’Or investeren bovendien in duurzame oplossingen in hun bedrijfsvoering: bijvoorbeeld zelf energie opwekken, verspilling tegengaan en de mest van de dieren gebruiken op de akkers van de voergranen.

 

Voor meer informatie over Porc D'or kunt u ons telefonisch bereiken door te klikken op de button hieronder.